Top
7 Redenen waarom jij een paar snowboots nodig hebt - Blog Sport & Casuals
fade
4440
post-template-default,single,single-post,postid-4440,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

7 Redenen waarom jij een paar snowboots nodig hebt

Snowboots

7 Redenen waarom jij een paar snowboots nodig hebt

Ze zijn warm, comfortabel, water- en winddicht en onmisbaar voor iedereen die altijd last heeft van koude voeten. We hebben het hier natuurlijk over snowboots. Deze schoenen zie je steeds vaker terug op de skipiste, maar ook in ons koude kikkerlandje komen ze goed van pas. Wij geven je zeven redenen waarom jij deze winter een paar snowboots nodig hebt.

 

Warm

Koude voeten vindt niemand fijn. Snowboots hebben een warme voering waardoor jouw voeten lekker warm blijven. Als het echt heel koud is trek je een paar dikke sokken aan voor extra isolatie. Met een paar snowboots heb je deze winter nooit meer last van koude voeten!

 

Waterdicht

Als je met normale schoenen door de sneeuw loopt, worden je voeten nat. Snowboots zijn waterdicht. Dit komt doordat de buitenkant is gemaakt van waterafstotend materiaal. Hierdoor blijven je voeten droog en warm.

 

Bedekking

Snowboots bedekken het hele onderbeen. Hierdoor heb je geen blote enkels waar de koude wind langs blaast. Lange snowboots zijn ook handig als er een dikke laag sneeuw ligt, omdat je broekspijpen dan droog blijven.

 

Grip

De zool van een snowboot heeft een grof profiel. Hierdoor heb je meer grip als je door de sneeuw of over een glad wegdek loopt. Hierdoor glijd je niet uit en je voorkomt vervelende valpartijen.

 

Antislipzolen

Is het glad doordat de sneeuw is plat gereden of doordat het ijzelt? Dan bind je eenvoudig een paar antislipzolen om de snowboots heen. De speciale noppen op deze zolen zetten zich vast in de sneeuw, waardoor je nog meer grip hebt.

 

Comfort

Niet alleen zijn snowboots warm en heb je er meer grip mee, ze zitten ook heel comfortabel en stevig om je voeten heen. En als het buiten koud is, is het natuurlijk fijn om een paar comfortabele en stevige schoenen aan te hebben.

 

Trendy

Tijdens het ontwerpen van de snowboots houden de merken steeds meer rekening met de laatste modetrends. Dit zie je terug in de materialen, het kleur gebruik en de vorm van de schoen. Daarom combineer je een paar snowboots heel makkelijk met jouw winterse outfit en kom je altijd trendy voor de dag.

 

Kortom: snowboots zijn onmisbaar als het koud is. Scoor daarom nu een paar snowboots met extra hoge korting in onze wintersport winkel.

 

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.