Top
Singles day: de vijf leukste sporten voor als je alleen bent
fade
4816
post-template-default,single,single-post,postid-4816,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Singles day: 5x sporten in je uppie

Singles day: 5x sporten in je uppie

Zaterdag 11 november is het Singles Day, een feestdag die vanuit China is komen overwaaien als antwoord op Valentijnsdag. Je krijgt dus geen cadeau van een (geheime) geliefde, maar je mag jezelf trakteren op iets leuks! Ben jij single en heb je geen partner waarmee je jouw sportambities kan delen? Dan hebben wij de vijf leukste singlesporten voor je op een rijtje gezet.

 

Singles day

Vier vrienden uit China bedachten in 1993 Singles Day als tegenhanger van Valentijnsdag. De datum is niet per toeval gekozen: 11-11 bestaat namelijk uit vier keer het eenzaamste cijfer. Waar op Valentijnsdag geliefdes elkaar cadeaus geven, mag je op Singles Day jezelf trakteren op iets moois. Droom je bijvoorbeeld al weken van die nieuwe sportschoenen? Dan is dit hét moment om ze aan te schaffen!

 

Sporten in je uppie

Alleen sporten heeft heel veel voordelen. Je kunt gaan wanneer je wil, hoeft je niet aan te passen aan het tempo of niveau van een ander en kunt werken aan jouw eigen doelen. Ook raak je niet afgeleid tijdens de training. Zet een lekker muziekje op en focus je even helemaal op jezelf! Lees hieronder wat de vijf leukste sporten zijn als je alleen bent.

 

Singles Day 2017

 

Fitness

Aangezien je de meeste fitnessoefeningen in je eentje moet uitvoeren, is fitness een ideale sport voor singles. Bouw je training altijd rustig op zodat je blessures voorkomt.

 

Hardlopen

Blik op oneindig en rennen maar! Hardlopen is de ideale manier om je hoofd leeg te maken na een drukke dag. Als je alleen bent kun je zo lang en zo hard gaan als je zelf wilt. Zet een lekker muziekje op en ren mee op de beat.

 

Zwemmen

Zwemmen is een goede workout voor je hele lichaam en je verbrandt er een heleboel calorieën mee: tot wel 650 per uur! Je traint er niet alleen je conditie mee, maar ook de spieren in je armen, benen, schouders, buik en rug.

 

Skaten of schaatsen

In de zomer trek je een paar skates aan en zodra het gaat vriezen verruil je ze voor een paar schaatsen. Geniet van de buitenlucht en train zowel je uithoudingsvermogen als je beenspieren!

 

Yoga

Wil je gefocust aan je dag beginnen? Of juist even ontspannen na een lange dag? Dan is yoga de perfecte manier om je dag te beginnen of te eindigen. Omdat je bij deze sport heel erg gefocust moet zijn op je eigen ademhaling en lichaam werkt een partner juist afleidend. Een ideale sport voor singles dus!

 

Is alleen sporten niet jouw ding? Start dan met een teamsport of schrijf je in voor een groepsles bij de sportschool. Wie weet loop je daar wel de ware tegen het lijf en staan er volgend jaar op Valentijnsdag cadeaus voor je klaar!

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.