Top
Samen sporten met je partner - Een gezond lijf en gezonde relatie
fade
4505
post-template-default,single,single-post,postid-4505,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Samen sporten met je partner

Samen sporten met je partner

Samen sporten met je partner

Sporten houdt je lijf en relatie gezond. Daarnaast is samen sporten met je partner leuker dan een workout in je uppie. Verruil daarom het romantische valentijnsdiner voor een gezamenlijke workout in de sportschool. Want koppels die samen sporten blijven langer samen en hebben een sterkere relatie.

 

Sterke band

Uit onderzoek is gebleken dat koppels die samen sporten zich meer verbonden voelen met hun partner dan koppels liever bankhangen. Tijdens het sporten werk je namelijk aan een gezamenlijk doel. Je traint bijvoorbeeld voor een hardloopwedstrijd of je wilt samen fitter en slanker worden. Door elkaar te motiveren en te ondersteunen versterk je de emotionele band.

 

Motivatie

Samen sporten met je partner houdt je gemotiveerd. Als één van jullie geen zin heeft om zich in het zweet te werken, staat de ander klaar voor een peptalk. Wanneer je samen sport ben je bereid om net iets meer je best te doen dan wanneer je alleen sport. Want als hij of zij nog een tandje bij kan zetten, kan jij dat ook.

 

Samen sporten met je partner houdt je fit

Een gezonde levensstijl houd je makkelijker vast als je iemand in je omgeving hebt met hetzelfde doel. Koppels die samen afvallen blijven langer op gewicht dan mensen die dit alleen doen. Zit je tijdens dit proces even in een dipje? Dan houdt je partner je op het rechte pad. Want jullie hadden vanavond een flinke training op het programma staan en hij of zij moet ook al het lekkers laten staan.

 

Quality time

Sporten is een goede manier om samen wat tijd door te brengen. Tijdens de workout heb je alle tijd om de dag door te spreken. Daarnaast is het een goede manier om stoom af te blazen na een ruzie. Wedden dat je net iets meer gemotiveerd bent om dat potje tennis nu wel te winnen?

 

Kriebels

Onderzoekers ondervonden dat het lichaam tijdens het sporten hetzelfde reageert als wanneer je verliefd bent. Koppels die samen sporten ervaren de lichamelijke reactie van het sporten onbewust als verliefdheid. Nog een extra goede reden om je samen in het zweet te werken.

 

Sporten voor koppels

Er zijn heel veel verschillende sporten die je samen kunt doen, zoals hardlopen, fitness, squash, tennis, skaten en fietsen. Zoek een sport die bij jullie past en plan wekelijkse trainingen in voor een gezond lijf en een gezonde relatie.

 

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.