Top
Moederdag: de mooiste moederdagcadeaus voor sportieve mama's
fade
4647
post-template-default,single,single-post,postid-4647,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3.1,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

De mooiste moederdagcadeaus voor sportieve mama’s

Moederdag en moederdagcadeaus

De mooiste moederdagcadeaus voor sportieve mama’s

Een passend cadeau voor Moederdag vinden is niet altijd even makkelijk. Want wat geef je de vrouw die 365 dagen per jaar en 24 uur per dag voor je klaar staat? Het perfecte cadeau lijkt niet te bestaan, maar toch is er een manier om haar op deze speciale dag extra in het zonnetje te zetten. Voor alle sportieve moeders hebben wij namelijk de leukste cadeaus verzameld, waarmee je jouw moeder op Moederdag extra verwent.

 

Moederdag tip 1: stijlvolle sportkleding

Steeds meer moeders vinden hun weg naar de sportschool. Hier hebben ze even tijd voor zichzelf en het is de ultieme plek om het hoofd even leeg te maken. Een fitte mama heeft veel meer energie om al haar aandacht te verdelen over de zorgen voor jullie, het huishouden en haar werk. Met een gloednieuw sportshirt en een comfortabele sportbroek straalt ze in de sportschool en kan ze tijdens iedere training het beste uit zichzelf halen.

 

 

Moederdag tip 2: comfi sportschoenen

Trainen op goede sportschoenen is een stuk fijner dan trainen op een paar versleten gympen. Verwen jouw moeder en haar voeten met een paar hagelnieuwe sportschoenen. Hiermee sport ze comfortabeler en ziet ze er tegelijk super stijlvol uit. Zo sla je twee vliegen in één klap.

 

 

Moederdag tip 3: een handig sporthorloge

Heb jij een echte #fitmommy en is ze ook buiten de sportschool bezig met haar gezondheid? Dan is een sporthorloge het ultieme moederdagcadeau. Een sporthorloge houdt precies bij hoeveel ze die dag heeft bewogen, hoeveel calorieën ze heeft verbruikt, hoe ze slaapt en nog veel meer. Al deze gegevens zijn vervolgens overzichtelijk af te lezen op haar smartphone. Zo blijft ze fit en gezond.

 

 

Moederdag tip 4: een fitnessmatje

Billen, buik, benen; de bekende probleemzone bij veel vrouwen. Traint jouw moeder zich suf om strak in haar vel te blijven? Doet ze iedere dag ontelbaar veel sit-ups met een buikspiertrainer en squat ze met zware gewichten tot ze niet meer kan? Een fitnessmatje geeft haar een zachte ondergrond en geeft de hele training comfort. Let maar op, jouw moeder heeft in no time een wasbordje en een kont waar Kim Kardashian jaloers op is.

 

 

Moederdag tip 5: soepel dankzij een foamroller

Stramme spieren, een zere rug, het leven van een sportieve mama gaat niet altijd over rozen. En terwijl haar spieren tegensputteren, zorgt ze ondertussen met alle liefde voor het gezin. Nu kun je haar met Moederdag een peperdure massage cadeau geven, maar met een foamroller verwent ze zichzelf iedere dag met een heerlijke massage. Zo blijft ze soepel en flexibel.

 

 

Moederdag tip 6: verwenmomentje

Moederdag is niet compleet zonder een uitgebreid ontbijt met het hele gezin. Leg haar op deze speciale dag extra in de watten en neem alle zorgen uit hangen. Bak warme broodjes af, haal haar lievelingsbeleg in huis en versier de tafel. De rest van de dag kan zij heerlijk ontspannen en nemen jullie op deze dag alle taken van haar over.

 

Met deze moederdagcadeaus blijft jouw sportieve mama het hele jaar in shape. Maak er met het hele gezin de perfecte Moederdag van met de moederdagacties van Internet-Sport&Casuals.

Geen berichten

Plaats een bericht

Volg ons op instagram
© 2016 T.O.M. bv, All Rights Reserved.